fbpx skip to Main Content
+ 30-210-9939057 info@aloro.gr

H ALORO δεσμεύεται στους χρήστες της ιστοσελίδας (που αναφέρονται ως “χρήστες”, “επισκέπτες”, “πελάτες”, “εσείς”, “εσάς”) να προστατεύει τα προσωπικά τους δεδομένα και να επεξεργάζεται τις προσωπικές τους πληροφορίες (που αναφέρονται ως “προσωπικές πληροφορίες”, “προσωπικά δεδομένα”) με διαφάνεια.

Ως “προσωπικά δεδομένα” χαρακτηρίζεται οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με φυσικό πρόσωπο που έχει ταυτοποιηθεί ή μπορεί να προσδιοριστεί. Ως προσωπικές πληροφορίες νοούνται οι πληροφορίες που σχετίζονται με εσάς, με τις οποίες έχει προσδιοριστεί η ταυτότητά σας ή μπορεί να προσδιοριστεί και οι οποίες περιλαμβάνουν, για παράδειγμα, το όνομά σας, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τη διεύθυνση IP (μόνο όταν την έχουμε συλλέξει σε συνδυασμό με άμεσες πληροφορίες ταυτοποίησης) ή τις πληροφορίες που υποβάλατε επικοινωνώντας μαζί μας.

Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε εξαρτώνται από τον σκοπό της επίσκεψής σας και τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα που έχετε αγοράσει ή συμφωνήσατε να λαμβάνετε από εμάς.

Αυτή η δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων:

  • παραθέτει τον τρόπο με τον οποίο η Εταιρία συλλέγει, επεξεργάζεται τα προσωπικά σας στοιχεία και σας ενημερώνει για τα δικαιώματά σας σύμφωνα με τους τοπικούς νόμους για την προστασία των προσωπικών πληροφοριών και τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (GDPR) της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
  • απευθύνεται σε φυσικά πρόσωπα που είναι απλοί επισκέπτες της ιστοσελίδας της AL’ORO, υφιστάμενοι ή δυνητικοί πελάτες της AL’ORO.

Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη/χρήστη του διαδικτυακού μας τόπου διέπεται από τα οριζόμενα στο Ελληνικό Δίκαιο (Ν. 2472/1997, όπως ισχύει και τις διατάξεις κανονιστικού χαρακτήρα) και τις Αποφάσεις, Οδηγίες και Κανονισμούς της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (www.dpa.gr) και τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (EE 2016/679). Τα στοιχεία αυτά δεν γνωστοποιούνται σε τρίτους, με εξαίρεση την εφαρμογή σχετικών νομικών υπαγορεύσεων περί γνωστοποιήσεώς τους προς τις αρμόδιες και μόνο Αρχές.

Ποιοί είμαστε

Αυτός είναι ο επίσημος διαδικτυακός τόπος (ή «ιστοσελίδα», ή «ιστότοπος») www.AL’ORO.gr της ALORO που εδρεύει στην οδό Αργυρουπόλεως 90, Αργυρούπολη, TK 16451, με τηλέφωνα επικοινωνίας 2109939057, 210 9939203.

Ποια προσωπικά δεδομένα συλλέγουμε και γιατί

Φόρμες Επικοινωνίας

Στη σελίδα Επικοινωνία (URL) υπάρχει η φόρμα επικοινωνίας της AL’ORO που χρησιμοποιεί ένας επισκέπτης για να αποστείλει κάποιο μήνυμα. Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγει η φόρμα είναι: (α) Όνομα (β) Email, ενώ ταυτόχρονα με την αποστολή του μηνύματος, καταγράφεται και η IP.

Στις σελίδες των προϊόντων υπάρχει μια φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος, μέσα από την οποία ο επισκέπτης της ιστοσελίδας μπορεί να ζητήσει πληροφορίες για ένα προϊόν. Τα προσωπικά στοιχεία που συμπληρώνει κάποιος είναι: (α) Όνομα, (β) Email, (γ) Τηλέφωνο, (δ) Περιοχή/Πόλη. Τα δεδομένα αυτά είναι απαραίτητα (α) για την εξυπηρέτηση του επισκέπτη της ιστοσελίδας που ενδιαφέρεται για την αγορά του προϊόντος, και (β) για την AL’ORO στο πλαίσιο της ελεγχόμενης διάδοσης πληροφορίας που σχετίζεται με το αντικείμενο της επιχείρησης.

Mailchimp Newsletter

Υπάρχει η δυνατότητα να εγγραφεί κάποιος χρήστης στη λίστα συνδρομητών του ενημερωτικού μας δελτίου, newsletter, μέσω της φόρμας του Mailchimp, που αποτελεί μηχανισμό τρίτων. Για την συλλογή στοιχείων από το Mailchimp, παρακαλούμε διαβάστε τις σχετικές οδηγίες και πολιτική προστασίας που εμφανίζονται κατά την εγγραφή σας στο Newsletter και μπου μπορείτε να βρείτε επίσης εδώ https://mailchimp.com/legal/privacy/ και εδώ https://mailchimp.com/legal/terms/ . Όσο αφορά την διατήρηση, προστασία και επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων από το τμήμα marketing της AL’ORO, ισχύουν οι όροι πολιτικής προστασίας δεδομένων της AL’ORO.

Cookies

Η ιστοσελίδα aloro.gr χρησιμοποιεί cookies για να αποθηκεύσει πληροφορίες στον υπολογιστή σας. Παρακαλούμε διαβάστε την πολιτική χρήσης Cookies της AL’ORO.

 

Για πόσο καιρό διατηρούμε τα δεδομένα σας

Τα στοιχεία που συλλέγονται μέσω της φόρμας επικοινωνίας και μέσω της φόρμας εκδήλωσης ενδιαφέροντος για ένα προϊόν διατηρούνται για ένα (1) έτος.

Τα στοιχεία που συλλέγονται μέσω της φόρμας Mailchimp για την εγγραφή στο Newsletter, διατηρούνται μέχρι ο χρήστης να αποφασίσει τη διαγραφή του από τη λίστα μας, το οποίο γίνεται με αυτόματο τρόπο, μέσω ειδικού συνδέσμου στο υποσέλιδο του Newsletter.

Ποια δικαιώματα έχετε στα δεδομένα σας

Έχετε τα ακόλουθα δικαιώματα σχετικά με τα στοιχεία προσωπικής ταυτοποίησης που διατηρούμε για εσάς:

  • Να έχετε πρόσβαση ή να γνωρίζετε τα προσωπικά στοιχεία που διατηρούμε για εσάς. Αυτό σας επιτρέπει, για παράδειγμα, να λάβετε ένα αντίγραφο των προσωπικών δεδομένων που διατηρούμε για λογαριασμό σας και να επιβεβαιώσετε ότι το επεξεργαζόμαστε νόμιμα.
  • Να ζητήσετε τη διόρθωση των προσωπικών σας πληροφοριών. Αυτό σας επιτρέπει να διορθώσετε τις ελλιπείς, ανακριβείς ή παρωχημένες πληροφορίες που διατηρούμε για λογαριασμό σας.
  • Να ζητήσετε τη διαγραφή των προσωπικών σας πληροφοριών (“δικαίωμα να ξεχαστεί”). Αυτό σας επιτρέπει να ζητήσετε να διαγράψουμε τα προσωπικά σας στοιχεία.
  • Να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας στοιχείων ανά πάσα στιγμή. Λάβετε υπόψη ότι η ανάκληση της συναίνεσής σας ανά πάσα στιγμή δεν ακυρώνει τη νομιμότητα της επεξεργασίας με βάση τη συγκατάθεσή σας προτού ανακληθεί ή αποσυρθεί από εσάς.

 

Για να ασκήσετε οποιοδήποτε από τα παραπάνω δικαιώματά σας ή αν έχετε ερωτήσεις, σας παρακαλούμε να επικοινωνήσετε στο email privacy@aloro.gr

 Που θα σταλούν τα δεδομένα σας

Τα στοιχεία που συγκεντρώνουμε μέσω της φόρμας επικοινωνίας δεν μεταφέρονται σε τρίτους για επεξεργασία, αλλά αποθηκεύονται σε server όπου φιλοξενείται ο παρών διαδικτυακός τόπος, όπου πρόσβαση έχει μόνο η AL’ORO. Τα στοιχεία που συλλέγονται μέσω της φόρμας του Mailchimp (για την εγγραφή στο Newsletter) διατηρούνται σε server τρίτων (της εταιρείας Mailchimp) και μπορείτε να διαβάσετε την πολιτική προστασίας ακολουθώντας το σχετικό σύνδεσμο που εμφανίζεται στη φόρμα εγγραφής ή εδώ: https://mailchimp.com/legal/privacy/

Επιπλέον πληροφορίες

Πως προστατεύουμε τα στοιχεία σας

Χρησιμοποιούμε όλα τα απαραίτητα εργαλεία ώστε να έχουμε έναν ασφαλή διαδικτυακό τόπο, και να παρέχουμε στους επισκέπτες του μια ασφαλή περιήγηση. Ο διαδικταυκός τόπος χρησιμοποιεί πιστοποιητικό SSL που εξασφαλίζει κρυπτογραφημένη σύνδεση μεταξύ του web server και του browser του επισκέπτη, διασφαλίζοντας την ασφαλή ανταλλαγή δεδομένων ανάμεσα στις δύο πλευρές, αποτρέποντας την υποκλοπή τους από κακόβουλους χρήστες.

Χρησιμοποιούμε επίσης ισχυρούς κωδικούς ασφαλείας για να συνδεθούμε στο σύστημα διαχείρισης. Επιπλέον ο διαδικτυακός τόπος βρίσκεται πίσω από ένα firewall (τείχος προστασίας) που αποτρέπει κακόβουλους χρήστες. Για το σύστημα της Mailchimp μπορείτε να πληροφορηθείτε στο διαδικτυακό τόπο https://mailchimp.com/legal/privacy/.

Το προσωπικό που έχει πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα είναι οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου και το προσωπικό marketing της AL’ORO. Όλο το προσωπικό είναι εκπαιδευμένο πάνω στους κανόνες ασφαλείας των συστημάτων και των δεδομένων που συλλέγονται και διατηρούνται.

 

 

 

Back To Top

Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες.

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν οριστεί σε "αποδοχή cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο" παρακάτω τότε συναινείτε σε αυτό.

Κλείσιμο